Noutăți it&c

Cum sa selectezi si sa pregatesti aplicatia potrivita pentru cloud computing?

02 iulie 2013

Lansarea si promovarea serviciilor de tip cloud reprezinta un beneficiu substantial oferit consumatorilor produselor de tip software si, mai mult decat atat, inseamna primul pas relevant in generarea de lead-uri pentru business-urile dedicate si nu numai.  

cum-sa-selectezi-si-sa-pregatesti-aplicatia-potrivita-pentru-cloud-computing 

1970-01-01 

Softlead

Companiile de HR aleg aplicatia ASiS de Personal si Salarizare pentru gestionarea clientilor lor

02 iulie 2013

Parte a ERP-ului ASiS, aplicatia de Personal si Salarizare ofera instrumente complexe, flexibile si usor de utilizat pentru calculul salariilor si evidenta competentelor profesionale a angajatilor. Supusa deselor schimbari legislative, aplicatia de Personal si Salarizare este adaptata mereu legislatiei in vigoare, dar si specificului clientilor.  

companiile-de-hr-aleg-aplicatia-asis-de-personal-si-salarizare-pentru-gestionarea-clientilor-lor 

1970-01-01 

Softlead

Cum se promoveaza brandurile tech in social media?

01 iulie 2013

Intr-un scurt clip de prezentare, Jon Iwata (Senior Vice President Marketing and Communication) sustine ca IBM nu este un rezultat al tacticilor de marketing si nu a fost niciodata definit ca un brand tehnic, asemeni produselor si serviciilor pe care le comercializeaza.

cum-se-promoveaza-brandurile-tech-in-social-media 

1970-01-01 

Softlead

01 iulie 2013

Grupul de  firme Agro Invest Prod din Bistrita, cel mai important jucator din industria carnii din regiune, proprietar al brandului de mezeluri “De la Jupanu”, a implementat solutia software pentru managementul afacerii furnizata de Transart.  

mezelurile-“de-la-jupanu-dichisite-cu--erp-sfa-si-bi-de-la-transart 

1970-01-01 

Softlead

Senior Software: 10 ani de experienta in domeniul sistemelor informatice pentru managementul afacerilor

28 iunie 2013

La 10 ani de la infiintare Senior Software inseamna 2 sedii, in Bucuresti si Constanta, 60 de angajati, o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro in 2012 si aproximativ 200 de implementari de solutii informatice care sustin afaceri de peste 1 mld de euro. Dar mai mult decat cifre, Senior Software inseamna astazi inovatie, dinamism si efort constant pentru intampinarea nevoilor clientilor.  

senior-software-10-ani-de-experienta-in-domeniul-sistemelor-informatice-pentru-managementul-afacerilor 

1970-01-01 

Softlead

TotalSoft s-a pregătit pentru livrarea aplicațiilor în cloud

20 iunie 2013

TotalSoft, furnizorul nr. 1 de ERP din România, s-a pregătit pentru livrarea aplicațiilor în cloud și le oferă clienților săi din zona medicală posibilitatea de a opta pentru rularea acestora din cloud. Oferta vine cu toate beneficiile financiare şi operaţionale aferente, inclusiv un grad ridicat de securizare a datelor și de protejare împotriva dezastrelor.

totalsoft-s-a-pregatit-pentru-livrarea-aplicatiilor-in-cloud 

1970-01-01 

Softlead

SIVECO, in topul european al celor mai mari furnizori de eLearning

20 iunie 2013

Clasamentul continental al liderilor in furnizarea de solutii educationale este dominat de firme din Marea Britanie si din tarile nordice. SIVECO este singura firma din Europa Centrala si de Sud Est aflata in top.

siveco-in-topul-european-al-celor-mai-mari-furnizori-de-elearning 

1970-01-01 

Softlead

Flotele auto, monitorizate în timp real prin tehnologie cloud

08 iunie 2013

Peste 80.000 de mașini din Romania dispun de un sistem de monitorizare prin GPS. Gradul de adoptare a serviciilor de profil a înregistrat, în ultimii ani, o creștere continuă. Compania de cloud Ymens oferă IMM-urilor o nouă soluție accesibilă, menită să simplifice operarea flotei auto dintr-o companie.

flotele-auto-monitorizate-in-timp-real-prin-tehnologie-cloud 

1970-01-01 

Softlead

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/softlead/public_html/articles-list.php on line 109

06 iunie 2013

TotalSoft, cel mai puternic furnizor de soluții și servicii dedicate resurselor umane din România, anunță finalizarea implementării Charisma HCM la Vodafone.  Soluția achiziționată de Vodafone automatizează procesele de HR din industria de telecom de peste 10 ani, în companii precum Orange, Cosmote sau UPC, și este cunoscută în piață sub denumirea de Charisma Telecom.   

totalsoft-a-implementat-charisma-la-vodafone 

1970-01-01 

Softlead