Filter

Tipuri de aplicații software

Aplicația de achiziție și ofertare

ImproMedia

Aplicatia este destinata departamentului de achizitie si ofertare si este menita sa faciliteze munca de ofertare. Aplicatia are doua nivele de acces, unul destinat administratorilor de sistem care se vor ocupa de achizitia si introducerea reperelor in program, folosind anumite  proceduri de pregatire si introducere a fisierelor excel pregatite in prealabil  cat si organizarea categoriilor de produse pe multiple nivele, fiecare categorie fiind reprezentata printr-un sistem de parametraj unic si un alt nivel destinat operatorilor din departamentul de ofertare.

vizualizare

SICO DEVIZE

CIBPRO SRL

SICO Devize  este un program specific firmelor de constructii-montaj si instalatii, specializat in normarea, incadrarea, ofertarea, lansarea si urmarirea lucrarilor de constructii-montaj si instalatii ori similare.

vizualizare

Sistemul informatic Power Account

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat institutiilor bugetare facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea generala si financiara, gestiunea salariatilor si calculul salariilor, gestiunea mijloacelor fixe si a parcului auto.

vizualizare

InnoPlanner

Digital Artflow

InnoPlanner este o solutie software de design in 2D si 3D dedicata fabricantilor si distribuitorilor de mobila si numai.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

GeoEstate

GLOBEMA

Aplicația este destinată companiilor și persoanelor din piața de imobiliare – de la dezvoltatori la agenți și investitori imobiliari. GeoEstate oferă acces facil la vizualizarea și localizarea tuturor investițiilor.  

vizualizare

GeoGrid

GLOBEMA

GeoGrid face ca datele dvs. geospațiale să fie accesibile atât forței de muncă din teren cât și utilzatorilor business. Cu GeoGrid, echipele mobile au acces la hărți cu date din GIS oricând, pe dispozitivele mobile. Aplicația permite de asemenea agregarea și integrarea datelor din diverse sisteme: CRM, ERP, WFM, Fleet Management și altele.

vizualizare

Gestiunea parcului auto

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Modulul permite evidenta mijloacelor de mecanizare si auto.

vizualizare

Business Intelligence

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Business Intelligence se referă la sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real pentru luarea de decizii de business.

vizualizare
12>