Filter

Tipuri de aplicații software

Aplicația de achiziție și ofertare

ImproMedia

Aplicatia este destinata departamentului de achizitie si ofertare si este menita sa faciliteze munca de ofertare. Aplicatia are doua nivele de acces, unul destinat administratorilor de sistem care se vor ocupa de achizitia si introducerea reperelor in program, folosind anumite  proceduri de pregatire si introducere a fisierelor excel pregatite in prealabil  cat si organizarea categoriilor de produse pe multiple nivele, fiecare categorie fiind reprezentata printr-un sistem de parametraj unic si un alt nivel destinat operatorilor din departamentul de ofertare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Constructii

SICO DEVIZE

CIBPRO SRL

SICO Devize  este un program specific firmelor de constructii-montaj si instalatii, specializat in normarea, incadrarea, ofertarea, lansarea si urmarirea lucrarilor de constructii-montaj si instalatii ori similare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Constructii

SCOP-C

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic proiectat pentru controlul costurilor in activitatea de constructii si instalatii este o solutie IT completa si integrata care reduce considerabil eforturile tuturor departamentelor implicate oferind instrumente de analiza si control a activitatii desfasurate. Poate ca cel mai mare avantaj al aplicatiei software propusa de noi este faptul ca este conceputa si dezvoltata pe particularitatile pietei romanesti, fiind conforma cu legislatia in vigoare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Constructii

InnoPlanner

Digital Artflow

InnoPlanner este o solutie software de design in 2D si 3D dedicata fabricantilor si distribuitorilor de mobila si numai.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Constructii

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

GeoEstate

GLOBEMA

Aplicația este destinată companiilor și persoanelor din piața de imobiliare – de la dezvoltatori la agenți și investitori imobiliari. GeoEstate oferă acces facil la vizualizarea și localizarea tuturor investițiilor.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Constructii

GeoGrid

GLOBEMA

GeoGrid face ca datele dvs. geospațiale să fie accesibile atât forței de muncă din teren cât și utilzatorilor business. Cu GeoGrid, echipele mobile au acces la hărți cu date din GIS oricând, pe dispozitivele mobile. Aplicația permite de asemenea agregarea și integrarea datelor din diverse sisteme: CRM, ERP, WFM, Fleet Management și altele.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Constructii

Resource Navigator

Navigator Software

Resource Navigator nu este un program de contabilitate, ci este un set de instrumente informatice moderne care rezolvă nevoile de evidență si urmărire procese in cadrul organizației. Poți crea, modifica documente singur sau cu ajutorul consultantului tău fără să ai nevoie de programatori. Ai la dispoziție tipuri de documente simple, complexe, tip gant sau calendar, grid simplu sau complex. Compatibilitate cu orice bază de date, accesare de la distanță, optimizat pe bază de date mari, interfațare cu multe tipuri de echipamente periferice, module funcționale pe echipamente mobile, siguranța datelor, customizabil pe loc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Constructii

SICO DEVIZE

Tarem Software

Ofertare-planificare-lansare-urmarire lucrari de constructii-montaj Acesta functiune a sistemului informatic este realizata integral de aplicatia SICO Devize, care are o prezentare separata. Un grup de rapoarte important a lui SICO ERP, realizat in comun de SICO Devize si de SICO Gestiuni il reprezinta comparativele consumurilor de resurse. Sub forma extraselor (necesarelor) de resurse ale devizelor/ situatiilor de lucrari, SICO Devize realizeaza fisele limita de consumuri pentru materiale, manopera, utilaje si transport. Din SICO Gestiuni sunt extrase consumurile de resurse realizate. Situatiile comparative de consumuri de resurse se prezinta sub forma unor  rapoarte cantitative si valorice ce au: la numarator– necesarele tehnice planificate de resurse, determinate din fisele limita pentru consumuri la numitor– consumurile realizate si inregistrate conform documentelor de consum ale evidentei de gestiune Sunt evidentiate si comparate, cantitativ si valoric, toate resursele consumate si planificate aferente lucrarilor de constructii-montaj.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Constructii

12>