Curs Spring Framework pentru dezvoltarea aplicatiilor

BUCURESTI

,  
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , cladirea C, etaj 5, sector 2, Bucuresti, 014459
16 - 18 iulie 2018    

De asemenea, trainingul include si o privire de ansamblu asupra posibilitatilor de integrare cu tehnologii precum JNDI, EJB, JMS, si folosirea Task Scheduler. Cursul include un numar mare de exercitii practice.

Subiecte curs

  • Prezentarea si utilizarea Spring Framework pentru rezolvarea problemelor tipice, aparute in timpul dezvoltarii
  • Informatii despre integrarea cu tehnologii EE
  • Prezentarea gamei de produse lansate de brand-ul Spring, si care nu sunt incluse in Spring Framework
  • Introducere in Spring Framework
  • Elemente de baza
  • Baze de date Spring
  • Spring ORM
  • Tranzactii Spring
  • Spring MVC

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

2018-07-16

2018-07-18

Yes

Yes

1

1

2018-07-16

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development:  Programare (Java, .Net,...

alte Evenimente it&c

Introducere in Git

18 - 20 iulie 2018

Programul nostru de training este o introducere in git si le ofera participantilor toate informatiile necesare pentru a invata cum sa lucreze cu unul din cele mai avansate Version Control System din lume – un sistem rapid, ieftin si care permite mai multe fluxuri de lucru. 

citeste tot

Java 8

25 - 26 iulie 2018

Limbajul Java a trecut printr-o serie de schimbari majore in versiunea 8. Un numar mare de facilitati noi au fost introduse in acesta versiune pentru a introduce elemente de programare functionala. Utilizarea acestora implica o abordare diferita in ceea ce priveste programarea si o intelegere mai profunda a principiilor din spate.

citeste tot

How to humanize technology

25 iulie 2018

Folosirea unor resurse tehnologice din ce în ce mai avansate poate crea lipsă de claritate în ceea ce privește scopul lor. Așadar, cum facem să umanizăm tehnologia? Cum o apropiem de noi, cum o transformăm într-un partener inteligibil și cum ne poate completa?

citeste tot