Bitdefender va produce în România noua versiune a dispozitivului BOX

23 Nov 2017

Noul Bitdefender BOX va fi lansat în România în primăvara anului 2018

 

Bitdefender va produce în România noua versiune a dispozitivului BOX

Bitdefender, cel mai mare producător autohton de software, va produce în fabrica grupului german Zollner din Satu Mare o nouă versiune a produsului Bitdefender BOX, destinat securității dispozitivelor smart din locuințe.

Versiunea a doua a Bitdefender BOX, dezvoltată integral de echipa de cercetare şi dezvoltare din România, va fi lansată în noiembrie, pe piața din Statele Unite ale Americii, urmând a ajunge ulterior în Canada, Franța, Germania, Japonia, Marea Britanie și Australia. Dispozitivul va fi comercializat și în România din primăvara anului 2018.

Principalii parteneri de distribuție a BOX sunt Bestbuy, Amazon și Fry’s pe piața nord-americană și Softbank în Japonia.

„Putem spune de astăzi că BOX, un simbol al inovației în Bitdefender, gândit de la zero de cercetători români, devine acum un produs 100% made in România, din stadiul de idee, până la dispozitivul care ajunge pe rafturile din întreaga lume. În ultimii ani, BOX a întărit poziția noastră de inovatori în piața globală de securitate și a revoluționat industria de cybersecurity. Dacă acum trei ani Bitdefender Box era singurul dispozitiv de securitate pentru IoT, vedem acum în piața globală un număr în creștere de produse concurente similare”, spune Ciprian Istrate, vicepreședinte pentru soluții consumer al Bitdefender.

BOX, primul produs hardware al Bitdefender, folosește expertiza de peste 16 ani a companiei în segmentul software și înglobează 21 de brevete de invenţie înregistrate de cercetători din echipele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

„Bitdefender este primul nostru client autohton, iar BOX este dovada că în România există potenţial şi idei inovatoare, ceea ce pentru o firmă în domeniul producției de electronice reprezintă o oportunitate aparte. Inovaţia românească poate forma o piaţă solidă pentru astfel de producători. Dezvoltarea economică eficientă presupune un proces de modernizare continuă, iar economia bazată pe inovare devine sursa dominantă a avantajului competitiv. Economia şi ingineria se îmbină sinergic tocmai prin transformarea cunoștințelor științifice în produse tehnologice inovatoare”, spune Leitner István, director general al ZES Zollner Electronic.

Bitdefender BOX oferă un sistem avansat de protecție a datelor personale, bazat pe analiza în timp real a traficului de internet, și mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează încercările atacatorilor de a invada intimitatea utilizatorilor.

Sistemul de prevenire a atacurilor externe inspectează traficul de internet și indică orice încercare de a exploata vulnerabilități existente în dispozitivele inteligente din locuință. Mai mult, sistemul de control al accesului la rețea permite utilizatorilor să supravegheze accesul la rețeaua familiei, în timp ce modulul de evaluare a vulnerabilităților alertează asupra incidentelor din rețea și oferă recomandări pentru a reduce riscul unor atacuri cibernetice.

Noul Bitdefender BOX a fost prezentat în premieră în luna ianuarie a acestui an la târgul de tehnologie Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas, SUA. La începutul lunii noiembrie, noul Bitdefender BOX a primit premiul Honori CES Innovation Award în categoria cybersecurity.

Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce anticipa tendințele unei piețe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de amenințări cibernetice.

Încă de la începutul său în 2001, Bitdefender continuă să ridice ștacheta pentru a stabili noi standarde în prevenirea proactivă a amenințărilor și eliminarii virusurilor, conducând, de cele mai multe ori, la descoperirea celor mai bune tehnici de detecție de securitate care previn extinderea amenințărilor.

Mulțumită produselor de primă clasă și tehnologiilor de ultimă generație, compania s-a extins rapid, devenind lider la nivel mondial. Bitdefender și-a facut apariția pe piața internațională o dată cu înffințarea primelor birouri deschise în Marea Britanie, SUA, Germania, Franța și Spania, dar și cu stabilirea de parteneriate strategice, fiind astfel prezentă în peste 100 de țări în întreaga lume.

La sfârșitul anului 2009, Bitdefender proteja milioane de utilizatori la nivel global și a asigurat utilizarea propriei sale tehnologii alături de mărci foarte bine cunoscute precum IBM și Virgin Media prin încheierea de parteneriate strategice.

2011 a adus cu sine o modificare fundamentală în filozofia companiei Bitdefender, organizația adoptând o nouă identitate organizațională. Acesta a fost de asemenea un an de succes, deoarece produsele Bitdefender destinate consumatorilor au fost primele care au fost votate, în mod simultan, după mulți ani, drept alegerea nr. 1 (în ceea ce privește soluțiile de securitate pentru internet) de trei dintre cele mai importante organizații de testare din lume.

Noua imagine acționează ca o legătură între rădăcinile companiei și viitorul său. Un lucru a rămas neschimbat: capacitatea Bitdefender de a oferi produse antivirus de înaltă calitate. Bitdefender oferă cea mai bună soluție antivirus utilizând aceeași tehnologie premiată pentru clienții individuali și rețelele companiilor, de la micile firme și până la companiile multinaționale, protejând toate stațiile de lucru.

Tehnologiile brevetate Bitdefender, bazate pe idei inovatoare și tendințe fruntașe în industria securității informațiilor, sunt în continuare recunoscute la nivel internațional ca cel mai bun software în securitatea internetului. Organizațiile independente care ne recompensează rezultatele remarcabile prin numeroase premii și certificări sunt: Av-Test.org, Virus Bulletin, ICSA Lab, Checkmark, PC World Top 100, acestea fiind doar câteva.

Bitdefender face tot posibilul să dezvolte constant tehnologiile utilizate pentru a fi mereu cu un pas înainte și pentru a oferi clienților cea mai bună rată de detecție combinată cu performanță și aplicabilitate flexibilă.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul