Entersoft România: Creștere cu 10% a cifrei de afaceri în 2017

25 Jan 2018

Entersoft România a obținut în 2017 o creștere a cifrei de afaceri cu 10% față de anul anterior, în timp ce profitul s-a majorat cu două cifre procentuale.

Entersoft România: Creștere cu 10% a cifrei de afaceri în 2017

Creșterea din 2017 a fost asigurată prin proiectele derulate la clienți noi, prin participarea la implementări internaționale, alături de echipe din celelalte țări, dar și prin extinderea proiectelor la clienții existenți din România. Prin partenerii locali s-au contractat cu 20% mai multe proiecte decât în 2016.

“2017 a fost un an predominat de cloud și SaaS, atât în cazul proiectelor internaționale, cât și de la nivel local. Companiile doresc tot mai mult să aibă o predictibilitate cât mai bună a investițiilor pe care le fac în tehnologie și pun mult accent pe optimizarea costurilor. Ne așteptăm ca și în 2018 mai mult de 50% dintre companii să solicite soluții de business integrate, găzduite în cloud prin Microsoft Azure. De asemenea, o mare parte dintre companii vor investi în software de business doar dacă vor avea la dispoziție opțiunea de a implementa o astfel de aplicație în regim Software-as-a-Service (închiriere) sau alte soluții de finanțare convenabile”, declară Cristi Cozic, country manager al Entersoft România.

Entersoft România a încheiat deja un parteneriat cu o organizație europeană cu ajutorul căreia investițiile în software pot fi recuperate în proporție de până la 70%, ceea ce este un mod bun prin care companiile pot adopta tehnologii noi pentru a spori productivitatea și competitivitatea la nivel național sau internațional.

Tot mai multe companii care doresc să implementeze soluții de business integrate se orientează către cloud pentru că investiția inițială în infrastructură (servere) este mult mai mică iar necesarul de profesioniști IT care să se ocupe de instalarea și mentenanța acestei infrastructuri este și el redus. Mai mult, în cloud toate datele sunt securizate, datele beneficiază de backup și implementarea unei soluții ERP sau CRM este mai rapidă.

Din punct de vedere financiar, Entersoft România are ca obiectiv depășirea primului milion de euro ca venituri, obiectiv perfect tangibil luând în calcul și faptul că, în 2017, compania a lansat o nouă soluție – Entersoft WMS - în urma unei investiții de grup de peste 5 milioane de euro. Compania a început deja implementarea soluției de optimizare a depozitelor la clienți din România și din regiune, o importantă creștere putând veni în 2018 din acest segment.

În primele luni ale anului vor fi în derulare implementări la clienții noi precum DHS Bike Parts, Railing Design sau Mantzaris, dar și extinderi la clienți din portofoliu precum JTI sau SofMedica.

Entersoft România este acum printre putinii furnizori de pe piață care oferă o soluție complet integrată ERP, CRM, SFA, Retail, WMS, Document Management, foarte potrivită pentru companii în dezvoltare și departamente ale companiilor mari.

 

 

Entersoft Romania a fost fondata in anul 2008 si este subsidiara a companiei Entersoft S.A. cu sediul in Grecia. Misiunea Entersoft Romania, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovatie tehnologica prin intermediul unor solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), Mobile SFA (Sales Force Automation), xVan (Van Sales), Retail si WMS (Warehouse Management System).

Printre clientii Entersoft Romania se numara JTI Romania, Unilever/ Betty Ice, Karamolegos, SARKK (Tommy Hilfiger), Interstar Chim, Olympus, Editura Litera International, Pain Plaisir, Elefant Online, Gittanos Company, Best Distribution/ CD Media, CaliVita, Imperial Tobacco, SofMedica si altele. 

Grupul Entersoft are o Retea de Parteneri Certificati, este listata la Bursa de Valori din Atena si detine filiale in Bulgaria, Romania, Emiratele Arabe Unite, precum si companiile grecesti Optimum, Retail Link si Wedia.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul