EY România lansează programul ‘START-UP Advantage’, care susține startup-urile în tehnologie

08 Dec 2017

EY România și TechHub Bucharest lansează ‘START-UP Advantage’, parteneriatul prin care startup-urile în tehnologie vor beneficia de consultanță gratuită în domenii precum control financiar și taxe, contabilitate, management de proiect, GDPR și PSD2. Evenimente gratuite și zeci de ore de mentorat vor avea loc începând cu luna decembrie, la TechHub Bucharest. Antreprenorii care vor să beneficieze de oportunitate se pot înscrie în prealabil pe we

EY România lansează programul ‘START-UP Advantage’, care susține startup-urile în tehnologie

EY România se alătură TechHub Bucharest pentru a oferi sprijin comunității startup-urilor în tehnologie din România în eforturile lor de a dezvolta companii cu potențial global.

Există o nevoie reală în rândul startup-urilor care dezvoltă produse în domeniul tehnologiei, de a avea acces la expertiza financiar-contabilă, juridică sau în zona de management de proiect la cel mai înalt nivel. Acestea sunt, de cele mai multe ori, zone de expertiză pe care startup-urile le pot accesa cu dificultate.

Suntem convinși că parteneriatul cu EY România va fi un răspuns la multe dintre problemele pe care le întâmpină antreprenorii și ne bucurăm că am putut să atragem un astfel de partener în mijlocul comunității TechHub Bucharest,” a precizat Daniel Dragomir, CEO & fondator TechHub Bucharest.

Consultanții EY România vor pune la dispoziția startup-urilor timpul și expertiza lor în domenii precum control financiar și taxe, contabilitate, management de proiect, GDPR și PSD2. Mai multe sesiuni de mentorat unu la unu și evenimente gratuite vor avea loc la TechHub Bucharest începând cu luna decembrie. 

Primele sesiuni de consultanță gratuită pe 14 decembrie, cu Horațiu Cocheci, Niclas Butan și Sergiu Sechel

Primele sesiuni de consultanță gratuită vor avea loc pe 14 decembrie, la TechHub Bucharest. Antreprenorii în tehnologie își pot programa întâlniri unu la unu cu Horațiu Cocheci, Niclas Butan și Sergiu Sechel, specialiști EY Romania cu zeci de ani de experiență în domenii diverse.

Atunci când se vorbește despre scalarea start-up-urilor, multă lume se gândește la capitalul financiar care trebuie atras. Însă atragerea capitalului uman este la fel de importantă și de problematică, în condițiile în care România este pe locul trei în ceea ce privește deficitul de talente la nivel global, conform unui studiu făcut de Manpower anul trecut. La întâlnirea cu antreprenorii vom discuta despre factorii financiari și non-financiari care motivează angajații și despre dezvoltarea carierei ca element de sustenabilitate organizațională pe termen lung,” precizează Horațiu Cocheci, director, People Advisory Services, EY România.

Horațiu Cocheci are 15 ani de experiență în proiectarea și implementarea performanței și a recompensei, precum și a politicilor și sistemelor de management al talentelor. Înainte de a se alătura EY la începutul acestui an, Horațiu a lucrat într-un alt BIG4 în ultimii 13 ani, angajându-se în toate sectoarele industriale și clienți (public, privat, inter/multinațional). Horațiu este specializat în economie și resurse umane și deține o serie de certificări internaționale, dintre care "Strategic Management & Innovation" (de la Copenhagen Business School, Danemarca) și "Global Remuneration Practitioner" (de la Asociația World @Work, SUA).

Niclas Butan are experiență profesională atât pe piața din România, cât și pe cea din Suedia, în domenii precum management de proiect, contabilitate și control financiar și taxe. Acesta a construit și a gestionat departamentul de suport pentru 15 țări în cadrul Ipsos Interactive Services, pentru ca mai târziu să își dezvolte aria de expertiză în control financiar și impozitare în Suedia. Niclas are un master în Business Administration, cu o specializare în finanțe-contabilitate la Școala de Afaceri Stockholm, Universitatea din Stockholm.

Sergiu Sechel este manager în cadrul EY România și conduce echipele de consultanță tehnică și de consultanță în materie de risc. Este inginer în automatizare și științe informatice aplicate, are licență în domeniul bancar și finanțe și este doctorand în securitatea sistemelor e-business.

Antreprenorii în tehnologie care vor să intre în contact cu specialiștii EY România își pot programa o întâlnire unu la unu pe website-ul spațiului de coworking, bucharest.techhub.com, la secțiunea evenimente.

TechHub Bucharest este singurul spațiu de coworking din București dedicat exclusiv antreprenorilor în tehnologie. Situat în centrul Capitalei, la kilometrul zero, spațiul găzduiește peste 120 de rezidenți și reunește o comunitate de mii de profesioniști și antreprenori în tech. Hub-ul este împărțit pe 4 etaje, trei etaje pentru coworking și un spațiu de evenimente. Anual, la TechHub Bucharest sunt organizate și găzduite peste 300 de evenimente dedicate antreprenorilor și profesioniștilor în tehnologie.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul