Sipa Engineering România își planifică producția mai ușor și mai rapid cu soluția APS Sipa Engineering

29 iunie 2017

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering România își planifică activitatea de producție cu soluția APS de la Senior Software. Compania a decis să implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a producției și pentru a răspunde mai repede cerințelor clienților.

Sipa Engineering România își planifică producția mai ușor și mai rapid cu soluția APS Sipa Engineering

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering România își planifică activitatea de producție cu soluția APS de la Senior Software. Compania a decis să implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a producției și pentru a răspunde mai repede cerințelor clienților.

Fondată în 2005, Sipa Engineering România oferă soluții complete de ambalare pentru clienți din întreaga lume și a înregistrat o cifră de afaceri de peste 33 milioane de lei în 2016. Compania este membră a grupului internațional Zoppas Industries ce are peste 30 de ani de experiență în dezvoltarea de tehnologii de îmbuteliere și ambalare.

Creșterea numărului de clienți și, implicit, a volumului de comenzi a făcut ca planificarea activităților de producție să fie din ce în ce mai complicată și greu de realizat manual, în Excel. Astfel, reprezentanții Sipa Engineering România au decis implementarea soluției APS (planificare și optimizare producție) de la Senior Software pentru a reduce timpul investit în planificarea producției și pentru a răspunde mai rapid cererilor clienților.

Soluția de planificare a producției de la Senior Software este exact acel instrument de care aveam nevoie și care se pliază nevoilor noastre. Sistemul ne permite să alocăm automat comenzile de producție pe utilaje, ne oferă posibilitatea să testăm diferite scenarii de producție pe care le putem modifica în timp real și ne ajută să obținem rapoartele automat.” a declarat domnul Daniel Negoiță - Business Manager - Production Unit în cadrul Sipa Engineering România.

Odată cu implementarea soluției de organizare a producției, reprezentanții Sipa Engineering România beneficiază de o planificare automată a activității pentru perioade specifice, ce îi ajută să economisească timp și le permite să sincronizeze achizițiile de materii prime cu producția efectivă.

Această planificare este generată sub forma unei diagrame Gantt asupra căreia se pot face modificări în timp real, prin drag&drop, și care oferă o imagine de ansamblu asupra: comenzilor în lucru, a capacității de producție, a modului de folosire a resurselor, a pașilor aferenți fiecărei operațiuni și a timpului necesar finalizării acestora.

Un alt beneficiu pentru echipa Sipa Engineering România este posibilitatea de a realiza analize de tip “what-if” pentru a testa diferite planuri de producție, astfel încât să le poată alege pe cele mai eficiente. Soluția de planificare a producției oferă astfel, instrumente de analiză a problemelor și de testare a scenariilor alternative pentru rezolvarea acestora.

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward