WebSummit 2023

10 Nov 2022

Cunoscut ca fiind evenimentul reper al industriilor de tehnologie și digital, WebSummit a deschis înscrierile pentru ediția din anul 2023, ce va avea loc în Lisabona, în cadrul Altice Arena & Fil. 

WebSummit 2023

Cu peste 71.000 de participanți din 160 de țări găzduiți în 2022, WebSummit își păstrează de la an la an poziția de top în lista evenimentelor de tehnologie din lume. În fiecare an, agenda evenimentului include tematici și dezbateri de actualitate din domeniile: digital, tehnologie, software, oferind oportunități multiple de creare de conexiuni, generare de lead-uri, creșterea accesului la inormații și trenduri de specialitate. În 2022, la eveniment au participat peste 2300 de start-up-uri care ți-au prezentat propriile idei de business în cadrul standurilor, iar peste 1000 de speakeri internaționali au prezentat cele mai fierbinți direcții din industria tech. 

Evenimentul este considerat a fi unul reper inclusiv pentru companiile care au în plan atragerea unor runde de finanțare, peste 1000 de investitori fiind prezenți la ediția din 2022.

Află mai multe: https://websummit.com/ 

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul