Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

05 Apr 2018

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziția de General Manager, Europa de Est. Zoran Puskovic are o experiență vastă în industria IT, ocupând anterior poziții în top managementul unor companii din domeniu. Experiența sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est – de la segmentul consumer și al operatorilor, până la IMM-uri și piețele marilor companii.

Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

În noua sa postură de conducere executivă, Zoran va fi responsabil de creșterea pe termen lung și profitabilitatea business-ului din Europa de Est și va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune. De asemenea, va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăți nivelul de conștientizare privind securitatea cibernetică și va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, promovând soluțiile pentru utilizatori individuali și companii, dar și serviciile de informații privind amenințările, furnizate de companie. Zoran Puskovic a ocupat anterior funcția de Director regional de vânzări pentru piețele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. Beneficiază de peste 30 de ani de experiență în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziții similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global și SAP Central Europe, precum și la IBM și Hewlett-Packard, printre altele.

„Sunt gata să contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab în această regiune și, la fel de important, să furnizăm cât mai multe inovații tehnologice clienților est-europeni și să ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la următorul nivel,” spune Zoran Puskovic.

Printre inovațiile Kaspersky Lab care vor stimula creșterea business-ului în Europa de Est se numără tehnologiile de detecție Next Generation precum Security Intelligence Services, dar și platforma integrată Kaspersky Endpoint Security și Kaspersky Threat Management and Defense – o platformă avansată de securitate cibernetică care protejează companiile mari în fața amenințărilor complexe.

„Avem așteptări ridicate pentru o creștere semnificativă în Europa de Est în lunile ce urmează, având în vedere bogata experiență a lui Zoran în management, vânzări directe și prin parteneri, operațiuni și negocieri”, a spus Ilijana Vavan, Managing Director pe Europa. „Am toată încrederea că va ghida cu succes echipa din Europa de Est în acest moment important pentru dezvoltarea noastră, datorită pasiunii sale pentru noile tehnologii, piețele emergente și abilității sale de a profita de oportunități.”

Puskovic va raporta direct către Ilijana Vavan.

Kaspersky Lab este unul dintre furnizorii de soluții de securitate informatică cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial. În prezent, compania este una dintre cele mai importante patru companii de securitate IT*, continuând să-și îmbunătățească poziția pe piață. Potrivit rezultatelor financiare ale companiei în 2012, înainte de a fi auditate, profitul a crescut cu 3%, în comparație cu anul anterior și a ajuns la 628 milioane de dolari. Kaspersky Lab este în prezent cel mai mare furnizor privat de soluții de securitate endpoint din lume.  

Kaspersky Lab este o companie internaţională cu operaţiuni în peste 200 de ţări la nivel mondial. Birourile centrale se află în Moscova, Rusia, iar compania este înregistrată în Marea Britanie. Kaspersky Lab are în prezent peste 2.800 de angajaţi, cu toţii specialişti calificaţi. Compania deţine birouri locale în 29 de ţări, iar produsele şi tehnologiile Kaspersky oferă protecţie pentru peste 300 de milioane de utilizatori și peste 250.000 de companii, la nivel global. Compania furnizează o gamă variată de produse și soluții pentru diferite tipuri de clienți, punând un accent important pe marile companii, precum şi pe afacerile mici și mijlocii. 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul