Filter

Tipuri de aplicații software

eCab

iQuality Web Solutions

eCab este o aplicatie software medicala destinata cabinetelor si grupurilor de cabinete specializate de obstetrica si ginecologie. Accesarea datelor se face in mod securizat asigurand partajarea si confidentialitatea informatiilor medicale.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Cabinete medicale

SigMed

iQuality Web Solutions

SIGMed (Sistem interactiv de gestiune medicala) este o aplicatie destinata spitalelor si poate include orice specialitate medicala.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Cabinete medicale

MedSoft

RCL Consulting

MedSoft este softul de gestiune medicală creat special pentru cabinetele si clinicile medicale si estetice pentru orice specialitate şi dimensiune.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Cabinete medicale

Main Social Center

Main Software Solution

Analizând mediul de afaceri dar și cel administrativ al afacerilor de tipul centrelor sociale. Am vâzut și identificat în același timp, problemele și carențele din procesul administrativ, așa ca am hotârât să realizăm o aplicație software care să gestioneze eficient fiecare etapă din faza administrativă. Main Software Solution a realizat un sistem informatic numit Main Social Center, care reușește să evidețieze transparent orice tip de afacere.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Cabinete medicale

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Pharmec Cabinet

Pharmec Healthcare Software

Pharmec Cabinet, liderul aplicatiilor IT destinate medicilor de familie din Romania, este o solutie software bazata pe modul de lucru de zi cu zi din cabinet. Aplicatia Pharmec este conceputa in jurul fisei pacientului, pentru o utilizare simpla si rapida. Medicii ii apreciaza multitudinea functiilor, suportul tehnic in cabinetul medical si compatibilitatea cu raportarile CAS – SIUI.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Cabinete medicale

Resource Navigator

Navigator Software

Resource Navigator nu este un program de contabilitate, ci este un set de instrumente informatice moderne care rezolvă nevoile de evidență si urmărire procese in cadrul organizației. Poți crea, modifica documente singur sau cu ajutorul consultantului tău fără să ai nevoie de programatori. Ai la dispoziție tipuri de documente simple, complexe, tip gant sau calendar, grid simplu sau complex. Compatibilitate cu orice bază de date, accesare de la distanță, optimizat pe bază de date mari, interfațare cu multe tipuri de echipamente periferice, module funcționale pe echipamente mobile, siguranța datelor, customizabil pe loc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Cabinete medicale

DataKlas Medical

High-Tech Systems & Software

Investim continuu intr-o solutie performanta si scalabila, care este implementata cu succes atat in cabinete private mici sau medii, dar si in clinici medicale si spitale. Avem expertiza tehnica si experienta necesara pentru a oferi funcționalitati care au fost  testate in timp si la mai multi clienti. In plus, putem personaliza solutiile noastre software in funcție de nevoile specifice ale fiecarui client.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Cabinete medicale

PACS (Sistem de Arhivare Imagistica Medicala)

RADCOM SRL

PACS (Picture Archiving and Communication System) este un sistem pentru imagistica medicala ce ofera capabilitati de stocare si acces facil la imagini provenite de la diverse surse – echipamentele medicale. Imaginile insotite de informatii in format electronic, sunt transmise digital in mod automat si intrun format standardizat universal DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine).

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Cabinete medicale

12>