Filter

Tipuri de aplicații software

eCab

iQuality Web Solutions

eCab este o aplicatie software medicala destinata cabinetelor si grupurilor de cabinete specializate de obstetrica si ginecologie. Accesarea datelor se face in mod securizat asigurand partajarea si confidentialitatea informatiilor medicale.  

vizualizare

SigMed

iQuality Web Solutions

SIGMed (Sistem interactiv de gestiune medicala) este o aplicatie destinata spitalelor si poate include orice specialitate medicala.

vizualizare

MedSoft

RCL Consulting

MedSoft este softul de gestiune medicală creat special pentru cabinetele si clinicile medicale, pentru orice specialitate şi dimensiune.

vizualizare

Pharmec Cabinet

Pharmec Healthcare Software

Pharmec Cabinet, liderul aplicatiilor IT destinate medicilor de familie din Romania, este o solutie software bazata pe modul de lucru de zi cu zi din cabinet. Aplicatia Pharmec este conceputa in jurul fisei pacientului, pentru o utilizare simpla si rapida. Medicii ii apreciaza multitudinea functiilor, suportul tehnic in cabinetul medical si compatibilitatea cu raportarile CAS – SIUI.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

DataKlas Medical

High-Tech Systems & Software

Investim continuu intr-o solutie performanta si scalabila, care este implementata cu succes atat in cabinete private mici sau medii, dar si in clinici medicale si spitale. Avem expertiza tehnica si experienta necesara pentru a oferi funcționalitati care au fost  testate in timp si la mai multi clienti. In plus, putem personaliza solutiile noastre software in funcție de nevoile specifice ale fiecarui client.

vizualizare

PACS (Sistem de Arhivare Imagistica Medicala)

RADCOM SRL

PACS (Picture Archiving and Communication System) este un sistem pentru imagistica medicala ce ofera capabilitati de stocare si acces facil la imagini provenite de la diverse surse – echipamentele medicale. Imaginile insotite de informatii in format electronic, sunt transmise digital in mod automat si intrun format standardizat universal DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine).

vizualizare

Business Intelligence

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Business Intelligence se referă la sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real pentru luarea de decizii de business.

vizualizare

SPS Stoma

SMART PROJECT SOLUTIONS

SPS Stoma este aplicatia ideala pentru managementul cabinetelor si clinicilor stomatologice.

vizualizare
1