Bitdefender achiziționează compania olandeză de tehnologie RedSocks Security

24 Oct 2018

Bitdefender investește în protecția suplimentară a clienților și își completează portofoliul de soluții de securitate cu noi tehnologii capabile să contracareze, la nivel de rețea, amenințări informatice avansate

Bitdefender achiziționează compania olandeză de tehnologie RedSocks Security

Producătorul global de soluții de securitate informatică Bitdefender a cumpărat compania olandeză RedSocks Security BV. Parte din strategia de fuziuni și achiziții a Bitdefender, investiția extinde portofoliul de soluții în zona de securitate a rețelelor și de monitorizare a amenințărilor informatice complexe și marchează un nou pas în dezvoltarea companiei.

Compania RedSocks Security este specializată în detectarea automată de incidente și de trafic suspect la nivelul rețelei și în combaterea criminalității informatice. Combinând algoritmii de inteligență artificială cu vizibilitatea asupra atacurilor, RedSocks oferă clienților soluții de detecție în timp real a breșelor și mecanisme de răspuns la incidente de securitate. Soluțiile RedSocks răspund unei nevoi stringente a pieței, rezultate din creșterea numărului breșelor de amploare cauzate de atacuri sofisticate care nu pot fi blocate de soluțiile pentru rețele de pe piață.

„Suntem capabili să oferim acum clienților Bitdefender și noilor noștri clienți RedSocks o protecție și mai solidă în fața atacurilor informatice. Soluția Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platformă completă de prevenție, detecție și răspuns, odată cu funcționalitățile revoluționare aduse de RedSocks”, spune Florin Talpeș, CEO al Bitdefender.

„Când am pornit RedSocks în 2012, obiectivul nostru a fost să construim soluții care să fie utile oricărui tip de organizație și să oferim clienților valoare pe termen lung. Alături de Bitdefender, ne atingem acum acest țel. Suntem extrem de mândri să fim recunoscuți de o companie vizionară de talia Bitdefender”, spune Pepijn Janssen, fondatorul RedSocks.

Preluarea birourilor RedSocks de la Haga și integrarea echipelor locale de specialiști în vânzări și cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunitățile de business de pe piața olandeză, prin înființarea Bitdefender Olanda, și vor susține extinderea operațiunilor în vestul Europei. Bitdefender este prezentă pe piața olandeză de 12 ani, cu soluții destinate familiilor și companiilor.

Tranzacția dintre cele două părți, asistată de I5 Invest Gmbh, a avut loc în 11 octombrie și include tehnologiile, produsele, portofoliul de clienți și parteneri și angajații RedSocks – consultanți de relații cu clienții și ingineri specializați în monitorizare de trafic și incidente la nivel de rețea. Cumpărarea RedSocks completează seria de fuziuni și achiziții derulate în ultimii doi ani de către Bitdefender. Mai întâi, Bitdefender a cumpărat în 2017 partenerul de pe piața franceză, iar în ultima lună a integrat linia de business a partenerului australian și a deschis birouri proprii la Melbourne, sediul Bitdefender Australia.

 

Încă de la începutul său în 2001, Bitdefender continuă să ridice ștacheta pentru a stabili noi standarde în prevenirea proactivă a amenințărilor și eliminarii virusurilor, conducând, de cele mai multe ori, la descoperirea celor mai bune tehnici de detecție de securitate care previn extinderea amenințărilor.

Mulțumită produselor de primă clasă și tehnologiilor de ultimă generație, compania s-a extins rapid, devenind lider la nivel mondial. Bitdefender și-a facut apariția pe piața internațională o dată cu înffințarea primelor birouri deschise în Marea Britanie, SUA, Germania, Franța și Spania, dar și cu stabilirea de parteneriate strategice, fiind astfel prezentă în peste 100 de țări în întreaga lume.

La sfârșitul anului 2009, Bitdefender proteja milioane de utilizatori la nivel global și a asigurat utilizarea propriei sale tehnologii alături de mărci foarte bine cunoscute precum IBM și Virgin Media prin încheierea de parteneriate strategice.

2011 a adus cu sine o modificare fundamentală în filozofia companiei Bitdefender, organizația adoptând o nouă identitate organizațională. Acesta a fost de asemenea un an de succes, deoarece produsele Bitdefender destinate consumatorilor au fost primele care au fost votate, în mod simultan, după mulți ani, drept alegerea nr. 1 (în ceea ce privește soluțiile de securitate pentru internet) de trei dintre cele mai importante organizații de testare din lume.

Noua imagine acționează ca o legătură între rădăcinile companiei și viitorul său. Un lucru a rămas neschimbat: capacitatea Bitdefender de a oferi produse antivirus de înaltă calitate. Bitdefender oferă cea mai bună soluție antivirus utilizând aceeași tehnologie premiată pentru clienții individuali și rețelele companiilor, de la micile firme și până la companiile multinaționale, protejând toate stațiile de lucru.

Tehnologiile brevetate Bitdefender, bazate pe idei inovatoare și tendințe fruntașe în industria securității informațiilor, sunt în continuare recunoscute la nivel internațional ca cel mai bun software în securitatea internetului. Organizațiile independente care ne recompensează rezultatele remarcabile prin numeroase premii și certificări sunt: Av-Test.org, Virus Bulletin, ICSA Lab, Checkmark, PC World Top 100, acestea fiind doar câteva.

Bitdefender face tot posibilul să dezvolte constant tehnologiile utilizate pentru a fi mereu cu un pas înainte și pentru a oferi clienților cea mai bună rată de detecție combinată cu performanță și aplicabilitate flexibilă.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM Nord-Vest: Află secretul unui proiect tehnic de succes!

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a lansat un demers de consolidare a culturii digitale în mediul de afaceri! 

Citește articolul