Internet & Mobile World 2016

22 Sep 2016

Peste 1,800 de produse și servicii digitale vor fi prezentate la Internet&Mobile World în această toamnă, cea mai amplă expo-conferință de soluții digitale și IT pentru afaceri din Europa Centrală și de Est. Desfășurat pe 5-6 octombrie la Romexpo București, evenimentul reunește participanți de pe tot continentul pentru 2 zile de sesiuni de prezentări pe cele 5 scene și interacțiuni cu peste 130 de expozanți.

Internet & Mobile World 2016

Peste 1,800 de produse și servicii digitale vor fi prezentate la Internet&Mobile World în această toamnă, cea mai amplă expo-conferință de soluții digitale și IT pentru afaceri din Europa Centrală și de Est. Desfășurat pe 5-6 octombrie la Romexpo București, evenimentul reunește participanți de pe tot continentul pentru 2 zile de sesiuni de prezentări pe cele 5 scene și interacțiuni cu peste 130 de expozanți.

Între 5 și 6 octombrie, la Romexpo sunt așteptați peste 8,000 de factori de decizie din peste 4,500 de companii din țară și din Europa, interesați să descopere soluții de digitalizare a afacerilor în care sunt implicați.

România – hub regional de tehnologie
Aducând laolaltă peste 4,500 de companii din regiune, România devine pentru 2 zile un hub de tehnologie, unde sunt prezentate soluții digitale prin care afacerile se pot dezvolta. Pe Main Stage se vor dezbate subiecte precum transformarea digitală a companiilor, biohacking, realitatea virtuală, realitatea augmentată și inteligență artificială  în afaceri, trenduri în hardware, tehnologii mobile și Internet of Things.   
Prezent pe Main Stage, Dr. Patrick Kramer, Chief Cyborg Officer la DIGIWELL va susține o sesiune despre “Internet-of-US”, o idee nouă care presupune că în viitor toate persoanele vor fi conectate prin implanturi de chip-uri în creier. Pentru a demonstra conceptul, speakerul va alege un voluntar din audiență pentru implantarea unui chip NFC/RFID în mână.

Având în vedere multitudinea de soluții prezente în expoziție, vizitatorii sunt îndemnați să descopere soluții personalizate pentru business-urile în care sunt implicați. Serviciile de IT și digital pot ajuta la dezvoltarea și creșterea afacerilor de pe piața locală, iar participanții reprezintă peste 25 de industrii - IT, telecomunicații, servicii bancare, Horeca, FMCG, publicitate, energie, imobiliare, pharma și multe altele.

Gama de servicii și produse este variată, fiind prezenți peste 130 de expozanți din domeniile infrastructură, securitate, device-uri, IoT (Internet of Things), digital marketing, e-commerce, software pentru business și soluții cloud.

Vizitatorii vor beneficia de spații de networking extinse, unde pot găsi noi parteneri și furnizori, ale căror soluții sunt pliate pe nevoile individuale pentru fiecare companie și industrie.

Aflat la cea de-a 5a ediție, Internet&Mobile World aduce împreună peste 130 de speakeri internaționali și locali pe cele 5 scene din eveniment: Main Stage, Marketing-Innovation, Dev, Enterprise Solutions și Digital Marketing & E-Commerce.

Pe scenele evenimentului vor fi dezbătute ultimele trenduri în materie de soluții de digital și IT pentru afaceri, printre care robotică în business, cybersecurity, dezvoltarea aplicațiilor mobile, realitate virtuală, JavaScript, Java, platforme IoT și multe altele. Agenda completă poate fi descoperită aici: http://imworld.ro/agenda/.

Accesul pentru cele 2 zile se face pe baza biletelor achiziționate în prealabil. De asemenea, profesioniștii de marketing și programare pot accesa conținut specializat pe cele 2 scene dedicate din cadrul evenimentului, Marketing-Innovation Stage și Dev Stage. Numărul de bilete pentru aceste scene este limitat, iar rezervările se pot face pe site-ul www.imworld.ro.


--
Partenerul principal este Telekom Romania
Partenerii de scene sunt: Microsoft, Raiffeisen Bank, MiniCRM, MasterCard.
Sponsorii evenimentului sunt:  Xerox, Medialine, LikeIT, HP Enterprise, Metro Systems, Luxoft, Accenture, Quickmobile, Avangate, Bitdefender, Syswin Solutions, M247 Europe, Orange, RINF Tech, Avaya, Maguay, Luxoft Training, Voxility, Viva Telecom. Partenerul creativ este Quart.
Asociații, evenimente și instituții partenere: Advertising Week, ANIS, APDETIC, ARIES, ATIC, BCCBR - Camera de Comerţ Bilaterală Bulgaria – România, BCMA, Camera de Comerț Franceză în România (CCIFER), Camera de Comerț Olandeză în România (NRCC), CIO Council, DCIA, Elite Business Women, GDG București, IAA, ICT Cluster Bulgaria, Poland Connectionpoint, RICAP, Romanian Startups, Smart Alliance, Tech Society, We Love Digital, AsociațiaIT, UAPR, Ingenius Hub, Innovation Labs, Lumea SEO PPC, Network Marketing Forum, Meet Magento.
Parteneri media: Adhugger, Agora, Antena Play, Business24, Cariere, CloudMag.ro, Comunicatedepresa.ro, CTRL-D, Elevate, Hotnews, Ibusiness, IQads, IT Channel, IT Trends, Learning Network, Magazinul Progresiv, Market Watch, MediaTRUST, New Edition News, SMARK, Tech Café, Trends HRB, Today Software Magazine, Telco Professionals, Wall-Street.ro, Yoda.ro, Zelist, Ziare.com.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM Nord-Vest: Află secretul unui proiect tehnic de succes!

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a lansat un demers de consolidare a culturii digitale în mediul de afaceri! 

Citește articolul