Informații suplimentare despre Cele 7 medalii ale succesului

Pentru parintii exigenti de astazi care cauta noi cai pentru a îsi antrena copiii pentru succes!

Infomedia Pro propune 7 povestiri animate într-una singura, cu efecte sonore si elemente atractive pentru copii.

Este vorba despre instrumente construite pentru dezvoltarea personala a micutilor în 7 segmente importante:

 • curajul de a vorbi în public,
 • cooperarea,
 • rabdarea,
 • curiozitatea,
 • creativitatea,
 • perseverenta
 • empatia.

Pentru prima data în Romania toate aceste elemente stau la un click distanta de fiecare dintre copiii nostri. Copiii sunt familiarizati cu elemente psihologice importante (unul dintre eroii povestirilor este Memoclic care traieste într-o lume aparte numita Memoria), iar pentru parinti este ocazia perfecta pentru a îmbina pasiunea celor mici pentru jocurile pe computer cu dezvoltarea lor educationala. Daca specialistii vorbesc tot mai mult despre „generatia digitala” Infomedia Pro introduce în viata fiecaruia dintre copii placerea de a învata despre sine, de a se dezvolta ca om, de a aduce în viata reala (la scoala, în familie) cele afla te în spatiul digital.

 • Studiile arata cat de importante sunt  rabdarea si perseverenta  (tenacitatea o sa îi ajute în viata, sa îsi atinga obiectivele, sa nu se dea batuti) etc. Copiii care au dat dovada de rabdare au obtinut mai apoi, ca adulti, mai mult succes decat cei care nu au avut capacitatea de a amana.
 • La fel de important este sa crestem persoane echilibrate emotional care sa îi înteleaga pe cei din jur (empatia) si sa gaseasca permanent cele mai bune modalitati de a dezvolta relatii armonioase (cooperarea). Studiile arata ca persoanele care învata din copilarie sa îi înteleaga si sa coopereze cu ceilalti  vor obtine aprecierea si pretuirea anturajului, vor avea familii fericite si mai mut succes în plan profesional.
 •  Creativitatea si curiozitatea o sa le ofere bucuria descoperirilor, o sa-i învete sa caute solutii acolo unde ele nu par sa existe, copiii învata sa fie întotdeauna veseli si plini de idei (astfel de persoane sunt cautate si promovate de catre cei din jur)
 • Curajul de a vorbi în public o sa le dea ocazia nu doar sa aiba ce sa spuna, dar si sa poata sa o faca, sa aiba încredere în propriile forte, sa emane putere si stabilitate emotionala.

La baza acestei constructii se afla cartea Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru parinti si copii (Polirom, 2012), iar autorii ei au fost consultantii nostri în elaborarea celor 7 programe.

Georgeta Panisoara este doctor în psihologie,  conferentiar universitar în cadrul Facultatii de Psihologie si stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. A scris 7 carti (este coordonatoarea volumului Psihologia copilului modern şi a colectiei „Psihologia copilului & Parenting” la Editura Polirom), a fost implicata în proiecte nationale şi internationale de profil. A initiat site-ul www.performante.ro, resursa educationala pentru parinti si profesori.

Ion-Ovidiu Panisoara este profesor universitar,  doctor în stiintele educatiei, director al Departamentului de Formare a Profesorilor, Universitatea din Bucuresti, conducator de doctorat în domeniul stiinte ale Educatiei. A publicat 10 volume dintre care Comunicarea eficienta, volum aparut în trei editii a fost distins în 2010 cu Premiul Academiei Romane. Coordoneaza doua colectii importante în domeniu: Cariera.Succes.Performante si Profesorul de succes si este initiatorul site-ului www.performante.ro, resursa educationala pentru parinti si profesori.

Specificatii tehnice:

PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color Compatibil Sound Blaster, Windows XP, Vista, Win 7, Win 8

MAC: Intel Mac, OS X 10.4.11 sau superior 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse

 

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
Modalitate de licențiere
 • On premises
Sistem de operare
 • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Română
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Nu

Solicită un demo pentru Cele 7 medalii ale succesului

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Cele 7 medalii ale succesului completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!