SeniorVisualBI este cel mai intuitiv sistem Business Intelligence de pe piata locala, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Cu SeniorVisualBI ai acces la milioane de inregistrari din doar cateva click-uri.

Analiza datelor cu SeniorVisualBI nu se rezuma doar la cateva grafice statice, pe intervale de timp mai mari. Cu solutia Business Intelligence de la Senior Software poti trece cu un singur click de la o imagine de ansamblu, cum ar fi situatia incasarilor pe 3 luni, la un anumit detaliu precum facturile incasate intr-o singura zi.

Particularitatile SeniorVisualBI:

1. Este complet vizual si interactiv;

2. Nu necesita cunostinte tehnice;

3. Nu necesita consultanti;

4. Este extrem de usor de utilizat: doar drag & drop;

5. Este perfect integrat cu SeniorERP;

6. Accesul la date este realizat conform politicilor de securitate agreate.

 

Informații despre soluție

Modalitate de licențiere:

On premises

Modalitate de accesare:

Instalare pe calculator/server

Sistem de operare:

Windows

Limba în care este disponibilă aplicația:

Română, Engleză

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin browser

Integrare cu alte sisteme:

Da, prin dezvoltare la cerere

Instruire:

Prin intermediul documentației, Curs

Suport tehnic:

În intervalul orelor lucrătoare

Public țintă

Dimensiunea companiei:

Multinationala, Companie mijlocie, Companie mică, Companie mare

Număr de angajați:

1-10, 100-500, 11-30, 500-2000, 31-100, peste 2000

  • Tehnologie OLAP
  • Stabilire tendințe pe baza analizelor
  • Raportare la cerere
  • Panou de bord
  • Metrici de performanță
  • Analize la cerere
  • Analiză predictivă

Grafice interactive

Grafice interactiveModul de vizualizare poate fi schimbat doar printr-un click, in functie de nevoile fiecarui utilizator. Sistemul Business Intelligence poate realiza vizualizari interactive in doar cateva secunde chiar si cand se lucreaza cu volume foarte mari de informatie.

Harti interactive

Harti interactiveHartile arborescente se remarca prin capacitatea de a afisa informatia intr-o forma compacta si de a scoate in evidenta relatia dintre parte si intreg. Sistemul SeniorVisualBI le aduce intr-o forma interactiva si iti permite sa le creezi rapid si sa le aranjezi sub forma unui grafic pentru a compara cu usurinta datele.

Scenarii de tip What-if

Dashboard-urile pot fi studiate in profunzime, trecerea de la o imagine de ansamblu la detalii specifice facandu-se foarte usor. Utilizatorii pot realiza analize comparative, grafice in miscare pentru a observa dinamica in timp a indicatorilor, analize multidimensionale si de tip „What-If”, pentru testarea de  scenarii de business.

Interogari paralele

Interogari paraleleCea mai recenta versiune SeniorVisualBI ofera un mod de interogare mai eficient, deoarece permite realizarea simultana a doua sau mai multe solicitari catre baza de date.                                                                                               

Datele sunt procesate de pana la 10 ori mai repede

Solutia Business Intelligence vine cu noutati in ceea ce priveste viteza de realizare a interogarilor in baza de date. Timpul de rulare a acestora a fost scurtat semnificativ, fiind de pana la 10 ori mai mic fata de versiunile anterioare.

Analize predictive

Cu SeniorVisualBI puteti vedea evolutia vanzarilor sau alti indicatori urmariti pe o anumita perioada de timp prin intermediul analizelor predictive. Mai exact, acest tip de analiza iti permite sa estimezi valorile viitoare ale indicatorilor tai pornind de la datele istorice pe care le aveti la dispozitie.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

BI - Business Intelligence