Informații suplimentare despre PitiClic EDITIE ANIVERSARA (2 CD-uri: "Omul" si "PitiClic, Dintisor si Zana Maseluta")

PitiClic ii invata pe cei mici sa descopere fiinta umana si aspectele esentiale legate de aceasta: partile vizibile ale corpului, organele interne,organele de simt si simturile, activitatea omului, imbracamintea si alimentatia.

Informatiile si “jocurile” propuse vor constitui punctul de plecare in abordarea cu responsabilitate a igienei buco-dentare de catre prescolari (si nu numai).

In plus, aceasta tema este cu bataie lunga, urmarind in perspectiva educarea persoanelor pentru a adopta comportamente alimentare sanatoase, schimbarea modului de a privi igiena dentara in special si a igienei in general si de a aplica practic, in mod curent, cunostintele dobandite.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru PitiClic EDITIE ANIVERSARA (2 CD-uri: "Omul" si "PitiClic, Dintisor si Zana Maseluta")

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul PitiClic EDITIE ANIVERSARA (2 CD-uri: "Omul" si "PitiClic, Dintisor si Zana Maseluta") completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!